Shopping barang baby...

Siapa mommies dekat sini dah shopping barang baby walaupun baru masuk 13week? #pregnancy #1st_pregnacy

19 Balas

Sy masuk 18 week dah start beli sikit2.. Mana yg dalam list sy ada sale dekat shopee or pasaraya memang sy akan beli terus. Sekarang ni dah 29week alhamdulillah dah 70% barang baby dah settle.. Cuma tinggal nak beli carseat, stroller n pampers je..nanti lagi beberapa minggu nak bersalin baru plan nak beli barang untuk kegunaan berpantang pulak.. Beli sikit2 ni x terasa sgt duit berbanding beli sekali gus.