Rasa Pedih Atas Perut

Siapa mcm saya... Sy ada tandakan kt dlm gmbar..rasa x selesa... Pedih ulu hati... Rsa penuh jk kt atas perut

Rasa Pedih Atas Perut
5 Balas

ya sis. dulu saya pun prnah rasa mcm tu. mmang rasa nk muntah je sepanjang masa. tu tndanya baby kita bergerak2 dlm perut,selesa sgt dia tu dlm perut mommy dia🤭

sy pon tengah alami skrg.. tp ni bru2 beransur ok sbb baby dh mula turun bawah.. tgal pedih ulu hati ja.. klu rasa tu, sy minum air suam utk hilangkannya..

sy pn tgh alami skrg ni.tnya nurse dia kata mayb baby bgerak mcm baby menyiku atau menendang kwsan tu.so mmg rsa pedih

Saya pun prnah mengalami tu dulu, tapi esok esok x sakit dah. Tak tau la sbb apa

Sy pernah alami time kndungan 7bln.. Msuk wad jugak la 2mlm, kes gastrik.