Pregnant 5week

Siapa macam sy malas nk buat ape2..nk baring je...rase x sdp badan walaupun dah pregnant 5mggu..yelah kan bdn dah trm org bru..lain dah rase..penat malas letih lain macam lesu dia..lepas tu rase mcm sejuk jer..nk ckp nk dmm x dmm..tp rase sjuk..x alahan muntah cuma lesu je..mls😭😭😭😭

2 Balas

sy dlm 5-8weeks slalu kena demam...dgn migrain dia lagi😅.. asyik tidur je.. skrg pon kuat tidur🤣.. pastu malam berjaga hahaah apelah..

xpe rehat je dulu. nanti2 Ok lah Tu.