Letih & lesu

Minggu 7...rase letih nk berehat je...kuatkan hty demi kerja...mommy 2 yg bru pregnant feeling mcm sy tak?

1 Balas

mmg mcm tu klau preggy . mklm la brkongsi 2org dlm 1bdn sis . drh semua perlu kn kerja keras dlm bdn tu tok bekal kn mknn khasiat semua tok mommy n bby . jika xlart reht la jgn pkse dri . asl kn mlm tido la seckop ny .

5y ago

Noted sis..harinie rase segar sikit...pagi2 minum bergula..maybe kurang gula..sy ingt ambil susu kosong je dh ckup