37 minggu baby tendang ?

Siapa macam saya 37minggu baby bergerak 10 kali gerak dan lebih . Tapi tak sekuat tendangan mcm kita sangkakan . Yela orang kata 9 bulan lagi nampak dia aktif sampai dapat rasa kaki tangan dia mcm dlm video . Saya gerak manja2 tak kuat pun tendangannya j🥺🥺 Normal ke? Please reply🥲

1 Balas

sebenarnya 37minggu la makin susah rasa kuat sbb baby dah takde ruang nak bergerak. dlm tu dah sempit. jadi kalau ada rasa pergerakan tu dah cukup bagus

2y ago

Alhamdulilah. Terima kasih membantu sgt. Ye baby saya bergerak cuma tk mcm dalam video saya tgok sampai timbul2 nampak kaki baby. Tkpe la asalkan dia bergerak pun cukup happy🥰