Pengalaman Keguguran

Siapa kat sini yg recurrent miscarriage, bole share pengalaman pantang n hamil smula

4 Balas

Sy sptut period 5/3-9/3. Tp 20/3. bru check tgok dh prgnnt. 30/3 sy gugur.. sy pntang dlm 2 minggu. 1/4-14/4 Pstu 5/5-9/5 sy period. 9/6 check dh pregnant semula.. Alhamdulillah, sekarang dah 25 week.. semoga baby sihat & sy selamat bersalin.. Amin

4y ago

Aah. Lepas period bln 5 tu bln 6 dah lekat. Sblm ni sy pki perancang. Jadi period pnh lama xdtg.

sya 3 kali pernah gugur sekali je cuci manual kat hpita yg dua kali tu turun sendiri kat rumah takut nak gi hpital kena cuci sakit tuhhh😄..2,3 mingu je sya pantang..sebulan lepas tu terus lekat.

4y ago

takde plak rasa giveup sbb akak gugur pun tak tahu yg akak ngandung.kataorg time tu tak plan nak ngandung lagi lah 😄.mmg sakit masa nak turun darah yg seketul tu kan bila dah kluar lega rasa..angap je lah mmg dah takde rezeki..pape pun selamat bpantang utk awak semoga cepat sembuh jaga diri baik2 mudah mudahan ada rezeki awk ngandung lagi lepas ni.haa aa ank2 sya semua dah besar2 dah..

sy miscarriage bln 25/2. lepastu pantang 2minggu. bln 5 sy preggy semula.. skg baru otw masuk 26 weeks . doakan baby sy sihat ya. aamiin..

4y ago

InsyaAllah sis..doakan sy ya..

doc nasihatkan pregnant balik lps 3kali period utk bg rahim betul2 elok