TAK SUKA PADA AYAM !!!

Siapa kat sini time pregnant dia akan rasa tak lalu langsung ngan ayam . Jadi meloya . Tengok ayam ja tak rasa nak makan langsung . Sapa macam saya #alahanteruk

38 Balas

high 5 🙋‍♀️ ada juga geng... saya since 4w x boleh bau ayam or mkn ayam, tengok pun loya... nk masuk 7w mcm makin teruk plak.. org mkn ayam pun saya x boleh ddk dekat.. daging lembu je ok blh terima.. ikan pun loya.. masak sendiri pun x boleh.. tahan nafas je masa masak tu...