TAK SUKA PADA AYAM !!!

Siapa kat sini time pregnant dia akan rasa tak lalu langsung ngan ayam . Jadi meloya . Tengok ayam ja tak rasa nak makan langsung . Sapa macam saya #alahanteruk

38 Balas

sejenis jugak. sampai skrg.pun kalau ayam cuit2 je, nk makan habis tu x boleh nk telan kalau mkan jgk mesti muntah balik. 😁

sayaaaa! sampai trimester kedua. xlalu langsung tgok ayam. padahal ayam tu feveret 😅 paling gemar time tu ikan. hahhaha

saya..2 bulan pertama,mmg x boleh tgk aym lngsg..bila suami beli aym pon,sy mrh dia..tp alhamdulillah..skrg dh okey

saya first trimester mmang X de selera nak mkn ayam..KFC pun X teringin..msuk second trimester nie ok skit..

saya dulu mmg suka ayam start tau pregnant nk mkn aym pown xlalu,daging udang smua xlalu,lalu mkn ikan jaa

saya😂.. padahal dulu ayamlah jdi mknn kegmrn.. skrng tngok ayam je loya dn tak lalu nk mkn.. terus mual

saya.. sampai 5 bulan xleh tgk ayam bau pun xboleh.. dari jauh bau kalau ada ayam.. 2kali pregnant mcm tu

Sy pun sama masa anak first dulu. Tp klu ayam KFC ngn mcD nak plk. Hahaha pembawaan baby kan.

Sama saya pun sebelum pregnant suka makan ayam mcd, time 1st trimester mmg tolak habis ayam

yaaa sma !!! kalau dlu,mkn aym mcd 4 ketul sorg pn x ksah,skrg nii,x lalu da nk mkn aym