bisnes mak yong

Siapa kat sini still buat bisnes sdri.. Alhamdulillah syukur pada Allah beri sy jalan mencari rezeki yg luas ketika hamil ke3 ni... Penat jgn kata berganda ganda dgn hero2 yg tgh melasak ... Dgn bisnes makanan sarapan pagi.. online order nye... Tapi seronok syukur sgt sbb byk sikit bole kumpul2 duit tok raya n pantang t... Hihihi

1 Balas

Sy..sy buat part time jual tv & washer machine bru direct dr kilg sharp..so far alhamdulillah wlaupun pnat sbb kne ke hulu hlir delivery brg n lyn wasap cust tp still brtahan..

4y ago

Aamiin insyaAllah..