25weeks pregnancy

Assalamualaikum....sya suri rumah sepenuh masa baru berkahwin xsampai setahun lagi...tiada pendapatan....semua perbelanjaan isi rumah hanya brgantung pda suami 100%...so skrg tgh ad masalah kewangan sikit...sya ingt nk bntu suami lps bersalin nnti dgn bisnes online....bleh mommy2 share mommy2 semua buat bisnes ape? #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Hi sis, tahniah sis sbb ada keinginan nk bantu suami. Sy pn buat bisnes tp sy rs utk sis, sebaiknya sis cuba bisnes yg tak guna modal. Mcm Dropship atau ambil pre-order dlu. Antara yg sy tau byk bantu surirumah ialah jd agen Farm Fresh. Atau boleh cuba apa2 product yg tak perlukan sis keluarkan duit beli stock dlu mcm jual Cadar/Comforter. Byk tu kt ig yg mencari Agen Dropship yg mana sis cuma perlu dptkan order org, pastu sis forward order pd penjual. Customer dh byr sis, br sis forward byrn pd penjual atau ikut je sistem yg dorang dh sediakan. Byk sebenarnya bisnes online yg xperlukan modal. Kalau sy, sy akan cuba yg Farm Fresh tu la. Kalau sis kt area KL, bgtau sy. Sy ada contact Stokist Farm Fresh KL. Maybe dia ble bantu.