perut 7bulan nampak kecil

siapa kat sini pergi check up kat klinik lepas tu ada makcik tanya dah berapa bulan lepas tu korang jawab 7 bulan dia kata kecilnya perut tak nampak macam 7 bulan pun apa korang rasa normal la kan 7 bulan pun baby dalam perut kecil padahal kita tengok besar ke ke atas setiap orang ini berbeza

12 Balas

semalam pergi beraya rumah kakak dah kena tegur kecilnya perut 7 bulan 😏

4mo ago

biasala orang tak nampak kita bawa perut pun dikatakan salah tak pregnant pun salah ini dah pregnant kata perut kecil pulak baik diamkan diri sampai bersalin nanti