Berapa hari bed rest?

Siapa kat sini doc suruh bed rest? Berapa hari selalunya kena bed rest? Saya ada spotting awal 4w+ dulu & doc suruh bed rest. Bila tanya berapa lama dia jawab depends orang je. No specific answers Semalam & hari ni saya keluar rumah, maybe sebab aktif keluar balik spotting Please help. Saya risau 😔

1 Balas

kena bed rest smpai x kluar darah lg dah. once darah dh stop pun jgn buat kerja berat langsung. tggu dah 16w baru boleh betul2 aktif balik