40 Weeks

Hi... Siapa kat sini dah 40 weeks, tapi baby belum keluar lagi..Kelengkang dan bawah perut dah mula sakit, tapi baby tak engaged lagi...

114 Balas

Saya 40w 6d harini. Esok serah diri.. mohon doakan saya ya. Moga ibu2 lain yg bakal melahirkan juga dipermudahkan proses bersalin. Aminn

sama saya sis saya harini dah 40W6D tp baby x nak kuar lg😅 esok dr dh mintk serh diri , anak first tkot plk overdue tkot kena masuk ubat😆

2y ago

sis dh bersalin ke

Sama.. Saya dah 40 week tanda2 pun tak da lagi . Esok kena serah diri trngok Mcam mana. Nak tunggu atau induce.

3y ago

Sya jenuh berjln x mau juga..penat dh kaki ni jln2 tapi sama je 1cm harap MLM ni ada la perubahan

sy pon dah 40 week 1 hari .....perut mmg mcm x mmpu tampung dah sb nipis sgt bhgian bwh...ada rasa sakit bhgian pelviks tp hnya 2%

Sy dh 40w hr ni..Dr bg 6hr lg .klu bby xkeluar jgk kena induce.. hrp2 bby cpt2 keluar..semoga Allah permudahkan urusan kita semua 🥰

Saya ahad ni 40W, badan tak rasa sakit2 sangat pon. Cuma nk pusing bila baring je sakit. Lain takde.. Bby masih seronok dalam perut.

smelah dh 40 minggu dlm wad tpi baby x nk kuar lgi.. perut pun x brpe skit on off2 jee..moga ibu2 yg nk berslin diprmudhkan Aaminn

sya pun sma sis .. dokter bagi masa sampai jumaat ni . lpas tu kena serah diri . doakan semoga bby kluar awal sebelum serah diri

sy pun Ari nie 40w...kelengkang sakit cam jln kenkang da..agak2 bila nk kua baby nie ..prut bwh pun kdg2 skit tp bdn asa ringan

hari ni sy 40 week 6 day.. bru check in neyh.. baby seronok pulak dok dlm perut.. harap semua dipermudahkan