Makan ubat hospital

Siapa ibu 2 kat sini makan ubat hospital ketika mengandung

2 Balas

Hari tu sy nak demam2 pastu dia bg ubat panadol je pracetemol tu . Sy makan sekali je pstu sembuh . Xde masalah apa pon . Kita kena makan ubat yg doc bg . Jgn beli dkt farmasi bahaya . Kdg2 kena lebih tanye doc baru selamat .

2y ago

Baik pergi klinik jumpa doc . Sy ary tu tk sedap badan jumpa doc . Doc pesan dh kalau kencing kerap 2 3 hari dtg sy dtg sb sy confius 6x kencing jangkintan ke . Pastu sy bg tahu doc doc suh kencing dlm botol n doc cek air kencing sy . Dia kata nak2 ada jangkitan dia bg ubat antibiotik n URAL . baik awk p klinik jangan takut demi kandungan sy rela habis berpuluh2 utk selamat kan kandugan sy .

Ubat jenis apa yg awak maksud kan?

2y ago

Ubat jenis gitu mmg kena cek dgn klinik sama ada sesuai tak nak teruskan masa mengandung