Siapa ada pengalaman kena covid di trimester ke3

Makan ubat apa ya? Kena pergi hospital ke?. 30week#seriusnanya

2 Balas

Saya baru je habis quarantine. Masa pi clinic pon dr bagi ubat demam dengan antibiotic sahaja. Alhamdulillah okay da. Masa kena pon saya 28 weeks. Now nak masuk 30 weeks da. Saya tak pergi hospital pon, sbb saya tanya misi dia kata pi clinic jee.

2y ago

Sya dgr covid dah ada antibiotik skrg, family sya yg kena covid semua diberi antibiotik je

COVID mmg xda ubat. minum lemon kosong , banyakkan minum air suam. rehat banyak2

2y ago

Pening melampau, sakit2 urat. Husband pun tak bg ambil panadol.