due date

Sape due date sini bulan 9,kita geng? Ada yg ada group tak?

139 Balas

Sy 9/9/2020 . Alhamdulillah perancangan nak baby sama birthday dgn ibu ayah dia dimakbulkan hehehe. Doakan baby sihat2 sentiasa yee. Rasa sejak mengandung kalau boleh hri2 nak scan nak tgok baby okay tak. Hahaha baby first kata kan 😂😂

10/9/2020 Tpi tk ase baby klua ikot tarikh, sbb abg dy dlu klua sminggu awl dri tarikh due date and kakak (ank second) klua 2 minggu awl dri tarikh...ni adk dy nombo 3, xtau la mcm mne 😅 tkot tr-awl jgak

saya insyaAllah 18/9/2020🙂 anak first setelah 4tahun saya ttc..doakn sy ye☺️

Due 23/9... Tapi sebab bersalin czer, doc tak bagi tarikh lagi.. 😅😅

Saya 4/9 sesiapa bole ikutkan saya join group please🙏

Due date ikot scan 22/9/20 Due date kk 24/9/20

Sya 19.9.2020 due... Kite geng😍😍😍

Sy.. Korang ada x yg nk bersalin kt hkl?

Alhamdulillah.. in shaa Allah bln 9 jgk

🙋‍♀Sayaa... 29/09/2020 😅😅