Due date 4/3

Siapa due date sama dgn saya ? Sis excited + neves jugak menunggu tanda tanda nk beranak . Mcm anak 1st turun tanda darah + lendir , yg kali ni entah apa la . Sebab my friend bru ni beranak takde turun tanda , doc saje nak cek masa checkup bukaan dia sekali dh 3cm xde sakit apa semua . Terus kena warded hmmm 🫠

15 Balas

sayaa sama 4/3 insyaAllah. tp anak 1st. tak tahu la ikut due atau awal lagi 🤭

1y ago

Moga dipermudahkan urusan kita , amin

saya 11/3 tapi jumaat ni dah kena serah diri 😅

1y ago

saya sepatutnya induce 18hb, 17hb masuk hospital utk warded rupanya dah 3cm terus ke lb, alhamdulilah dah selamat bersalin 18hb tu. tak sempat nak induce

6hb czer..moga dipermudahkn la hendaknya

sma🥰4hb 3 ni

saya