TAK BOLEH TIDUR

Hi, siapa dkt sini nak tidur mlm mesti susah sbb baby bergerak aktif? Kdg smpai 3 pagi.. Cer share .. ? Saya 29weeks 6days.

16 Balas

Saya masa 33-35 minggu selama 2 minggu saya tak dapat tidur lena, hampir tidak tidur semalaman.. Baby akan mula aktif jam 9@10 malam sehingga ke Subuh dan pernah hingga jam 7 pagi.. Kemudian dia diam/tidur kejap.. Kul9@10 pagi dia dah start bangun n aktif semula 😂

Sy dh 36w kol2 pagi bru dpt tido. Subuh nti dia kejut kita lgi. Bby mmg aktif waktu mcm ni. Siang dia bnyk tido, smpai kena goyang2 perut sbb nak kira gerakan dia😅

Me! Esok 31 weeks. Malam kemain dia aktif start pukul 930. Time paling aktif dia pukul 11 ke atas time kita nk tido tu 😂 fikir anak je so redha n sabar je la.

Sy ni xboleh nk tido.. Pusing Kanan xkena kiri xkena sakit blakang sakit pinggang bdenyut2 ari2.. asyik nk kencing je.. xlarat dah... 36weeks

Same la sis, sya 31week nk msok 32week mkin aktif dy....kdg tgh sedp tido bole trjga sbb dy tendang kuat sgt...😭😭😭

Sy dah 31minggu 3hari... sama lah baby terlampau active bila malam.. huhu sabor Jelah... 😂

Sy dr 28week smpai lh skg dh 35week sush tdor...smpai pkul 3pg kdang2 Bru dpt tdor...

Normal tu.. nnt lg la asyik trjaga.. sy 33w asyik trjga sbb baby aktif😂

Now 33week..kdg2 sampai subuh tak tidur..gerak baby mmg susah nak tidur..

Sy pun mcm ..dh 34weeks..tk blh tdr sampai pagi..tk tau nk mcmana🤔