Baby siapa sama mcm saya

baby siapa yg lepas mkn dia aktif bergerak..mlm lagilah aktif time nk tidur tu,dia mcm duk meninju kt dlm😅..saya rasa baby ni mcm tak tidur agaknye

9 Balas

Sy 30w baby sy pn aktf sgt😅, dri sy bgun pagi smpai mlm nk tidur dia aktif🥴..smpai sy ckp kt suami, baby ni kan pandai betulll time sy tidur bru dia nak tidur🙆🏻‍♀️.. Dlm perut ni rasa mcm dia tgh main boxing🤼‍♂️🥊

baby sy time malam org nak tidur baru die aktif😂 time siang tu pagi2 je dia aktif ..dah tgri ptg nk kira prgerakan dia pun susah kne pujuk sembang ngn dia bru respon.jenis berjaga malam smpai pagi kot🤣🤣

Baby saya siang takde aktif gila. Tapi malam dari jam 11mlm dok tendang sampai 2pgi. Saya mmg akan terjaga jam 4am. Jam 4am tu smpai saya makan pagi dia tendang 🤣

Assalammualaikum sama dengan saya lepas makan dia aktif selepas itu malam nak tdo pon dia aktif gila boleh pulak meninju dalam perut

9mo ago

Kan..rse asik nk terkencing je

mcm bb sy..x kire Mase..aktif mcm x tdo..dah 33 week.. biase dgr org week camni bb ssh nk aktf

kitaa samaa😂 siangg kdg kurg aktif....msok mlm haaa kemainnn dok x diamm..mmg cmtuu kaa😅

smlm dlm pukul 2 pagi dia kick² perut sya time tu tgh tidur terkejut kita dibuatnya 😂

tanda-tanda bakal x tido malam tu nanti. haha... Nak bg mommy ready 🤣

sma lah mlm active sangat.. Waktu siang mmg dia tidor..