Rahim hanya sebelah saja

Siapa di sini mgandung hanya ada rahim sebelah saja....saya mahu tanya ibu yg mgandung hnya mggunakan sebelah rahim saja ada ke nnti dye melahirkan secara normal @ opret....

2 Balas

fallopian tiub ke ? rahim mmg ada 1 awak ..saya ada sblah kiri je fallopian tiub skrg tngh pregnant 34w .. buang tiub sblah knan sbb ectopic pregnancy bulan dec 2021 ..bulan feb 2022 syukur tuhan kurniakan sorg bby yg normal bukan ectopic pregnancy... dlu dktr kata tggi risiko tkdpat nak pregnant smula atau risiko tggi utk ectopic pregnancy brlaku semula ..baca mana2 kes juga sma ..tp klau tuhan sudah berkehendak takde apa yang tak dpat

rahim ke fallopian tube? rahim mmg 1 je xde 2. fallopian tube yg 2. bila sebelah kena buang, boleh mengandung and bersalin mcm biasa. xde mslh pon.