7April 2024 37weeks 3hari

siapa dekat sini yang due 7april tapi dah bersalin ? berpaa berat baby korang ye? #ingintahu berat baby terkini saya dah 3.2kg , besar ke?

12 Balas

kadang scan tu xberapa tepat .. sy scan anak pertama dulu.. doktor ckp bby besar 4kg lebih .. doktor suruh sy brsalin czer .. sbb anak pertama dan besar .. sy xnak .. sy nk cuba bersalin normal .. last bersalin normal bby xsmpai 4kg pun .. anak no 2 pun sama jgk ..doktor ckp besar .. tp bersalin xbesar pun .. tp sy nasihatkan .. nk dekat bersalin ni jgn mkn manis manis .. nnti bby cepat besar ...

2mo ago

try la yunk .. sy dari anak pertama amal tu .. keluarga sy sama jgk klau pregnant mkn minyk kelapa dara ..