Bunting pelamin..

Siapa dekat sini lepas kahwin terus lekat pregnant??berapa minggu lepas kahwin??saya kahwin lepas period..mggu subur..lepas kahwin terus positive..tapi ada org tuduh saya buat anak awal..ada tak mcm ni?

67 Balas

Saya bunting pelamin jugak, masa nikah tu baru lps habis period. Hehe rezeki dpt anak awal alhamdulillah 🤭🤭

Sy pun bunting pelamin,pedulikan lah kata org sis,mulut org ni ssah nk tutup,,nnt penat la tu sdri😁

saya sis. kwen baru sebulan, baby dh 6weeks.. alhamdulillah rezeki. now anak pn dh 3years 🥰

rezeki saya pun mcm tu jgk bak kata orng buting pelamin...allhamdulillah rezeki awal kan..

ni mesti makcik2 puaka. org kira 1st day last period. bukan 1st day bersama. 😑

nk bg awk pahala lbh tu. ☺️☺️ tak ilmu tu. nk bt mcm mana. bia je la.

Saya kahwin 1/1 period 8/1 abes period terus lekad😅 alhamdulillah ❤️

Sy hahaha kawen 29/5 time tu tengah period. Baby Kuar 28/2 tahun depannya.

saya pun bunting pelamin jugak. Yang tuduh Tu suh dia belajar balik 😅

sy kot 😂kawin bln 12.6.2010.. tahu pregnt bln awal 7 dh 4w masa tu