TOLONGJAWAB

Saya nk tnye first hri yg last period 16/10 tarikh kahwin 28/10 dan smpai skrng xdtg period bila cek dh mngndung .. adakah kira bunting pelamin ?? Dh brpe mggu ? Mmg normal ke usia mngndung lebih dri usia khwin 🥺🥲#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Yup mcm tu la bunting pelamin. Sbb tarikh pregnant kira (hari first) last period. Normal sbb kalau pregnant mana ada dia kira dari tarikh kahwin, dia akan ikut cycle period.

normal.. sbb doc akn kire hari pertama last period kite... sye pn pernah bunting pelamin...