39minggu3hari

hi siapa dekat sini due 21/10? baby selesa betul dalam perut mama dia ye 🤣 sakit pun manja2 je . kalau still tak bersalin saya kena serah diri jumaat ni. doakan saya ya mommy semua🤲🏻❤️ #firstmom #firstbaby

9 Balas

kita sama sis, saya pun due 21/10 tapi masih lg xde tanda2, dokter bg masa smpai 27/10 untuk serah diri pagi td pergi PAC and kne seluk untuk buka jalan, skrng ni asyik rasa mengeras&contraction sikit2🫣 smga dipermudahkan urusan kita semua

Saya due 23/10 tapi pecah ketuban on 5/10 dan baby selamat dilahirkan pada tarikh 6/10 Alhamdulillah. Semoga mommy semua yg tngah tunggu due terdekat ni dipermudahkan

8mo ago

sy due 26/10 tapi masih lg xde tanda, skrg ni asyik rasa mengeras dan contraction skit2. doktor bg 25/10 serah diri untuk induce klau masih belum bersalin lg.

saya due 24/10 tapi belum ade tanda2 lagi... nnt 23/10 last scan dekat kk dan 24/10 pagi kena serah diri sbb gdm on diet.. #firstmom

sy due 30/10.tapi 10/10 masuk ubat sbb scan kepala baby kecil 3 minggu..Alhamdulillah lahir semua normal sja.

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin

saya due 22/10 tpi kne indusce 29/10.....

saya pun belum ada tanda-tanda lagi, due 23/10

mudahn semua baik tanpa mudarat

Sy 24hb oct ni due..