35w masih lagi muntah2

siapa dekat sini even dah nak bersalin pun still muntah2 ? saya subuh ni je dah 3 kali muntah rasa macam nak terkeluar isi perut semua . badan jadi lemah sangat2 🥲 rasa macam nyawa nak tercabut 🫠 ya allahhh kuatkan lah hamba mu ini 😂

2 Balas

Haaa kita sama. Ehh makin dekat nie bgn pagi muntah dah macam baru pregnant pulak...,plus pedih ulu aty. Minum air suam xjadi letak minyak xjadi bila muntah sakitnyaaaa.

12mo ago

betulllll bila muntah tu ya allahhh sakit betul rasa macam dia tarik semua yg ada dalam perut tu 😵‍💫

Ya allah saya malam td tiberr muntahh, mcm 3bulan ptama pulak. Skarnag 32w

12mo ago

alahan yg dulu datang balik pulak dah dekat2 nak bersalin ni ek