Siapa ada pengalaman boleh share?

Salam.. saya dah trimester 2 jadi start muntah2 dan cirit birit.. bahaya tak.. perut pun dah nipis sikit.. rasa lemah je badan nii..

2 Balas

Sama la sya pun dah masuk 18weeks ni perut rasa tak sedap je , cirit birit sehari je memulasnya 3 hari sya dah pergi jumpa Dr, Dr dah scan bby Alhamdulillah bby Okey minta ubat dekat Dr kalau kita tak minta dia tak bagi pun 😅 Alhamdulillah 2 hari mkn sekarang dah okeyy dah 🤭 Semoga awak cepat sembuh

2y ago

Terima kasih awak.. alhamdulillah.. saya kena warded smlm masuk air.. air dalam bdn mmg dh sikit bahaya utk baby.. nasib baik pergi klinik check urine cpt.. terus doc kk refer ke hkl, warded akhirnyaaa. Skrg smkin baik🤲🏻

saya advice better awak pergi jumpa doc utk dapatkan rawatan.. bykkan minum air prevent dehydrate..

2y ago

Smlm dh terus dptkan rawatan lps awak advice.. masuk air dan kena warded.. harini alhamdulillah more better.. terima kasih awak☺️