Ubat Tambah Darah Sangobion

Siapa cni penah consume Sangobion during pregnancy? Saya 1st time consume Sangobion,before this masa anak pertama sy consumed zincofer but sy x suka zincofer nie sbb buat sy sembelit teruk So sbb nie 1st time sy dgn Sangobion, alhamdulillah sy x sembelit lgsg,tp sllu rasa b'debar2 😂 x tau laa sbb Sangobion ke atau apa Mommies2 boleh share pengalaman korg x?

1 Balas

Saya pernah mkn sb kguguran drh trun byk sampai pucat doc bg singobion mkn... Utk tambah darah....

2y ago

Mkn 1 biji ja ..😊 aah rasa debar mgkin jntung kita pam darah kot