Tambah darah

Assalamualaikum mommy2..sy nak tanya..siapa ada makan vitamin tambah darah sangobion ni..cara pengambilan dia sama dgn vitamin kk ke..kena ambil masa perut kosong ke..vitamin kk n maltofer sy makan,,hb tetap rendah...so nak tukar sangobion ni..tp nak tau cara pengambilan..n ambil berapa biji sehari..tq in advance mommy ?

Tambah darah
2 Balas

Ubt ni bli kt mna? Kalo kte frmasi msti org frmsi ada advice cara mkn mcm mna. Xkn beli tnpa tnya?

4y ago

Dah tanya dkt org farmasi tu..dia tgk dkt kotak je...kt kotak tu tulis ambil lepas mkn...tu nak kepastian..sbb ubt tambah darah yg kk bg kena makan masa perut kosong baru cepat serap zat besi tu... :)

Sama je dgn cra ubat kk..

4y ago

Owh ok...tq sis :)