36w

Siapa beranak masa 36w.?? Macam mana tu ok x. Normal x,?

10 Balas

Sy ank frist 36w 4d... OK tkde Apa...Bert baby ok 2.6kg......tp sy czer la sbb bp to cntik Dan ctg tk cntik pdhal sy da bukk 6cm.... Sakit tk yh cter.. Mmg sakit..... Ni hamil no2 dah 38w 2d..... Tkmo plk kua lg.. Thu ayh nya kja jauh g operasi Lubnan....insyallah bln6 balik malysia cuti sebulan... Due ank 12.5.2020....tk thu bby kua nk ikut due ke tk.. Sy sllu bork gan baby ckp ayh jauh jgn kua awal nnti susah.. Due lambt.. Nak kua pon seelok 2 38w ke ats... ...urmm bby dga mama ckp tu tk kua lg.... 😊😊

4y ago

Itula.... Lg sedihnya... Cdangnya suami balik dia nk balik kg suami perak tp kalo masih pkp ke mcm mana nk balik... Sbb sy duk umah mak kt serembn ..bersalin sini dgn pantang skli

My eldest was born 36 weeks due to water reduced, everything was perfectly well, her size was smaller only 1.9kg but she can be discharge together with me! No NICU required. Now she is 1 years 6 months already. No worries mama, baby will be alright 😊

36w paru2 bby dah matang dh....jika xde masalah berat bdn yg ringan pd bby biasanya xde masalah...sy bersalin ank pertama 28w ank kedua 36w....dgn berat 2.7kg..esoknya dah blh blk

Ada. Saya 36 weeks 5 days. Ok je takde pape masalah. Bersalin normal mcm biasa. Huhu sakit tu perkara biasa org nak beranak. Beranak mana yg tak sakit

Sy 36w 5d sbb bp xcntik n kne induce trus.. Alhamdulillah Allah permudahkn semuanya. Ank, sy pon dh msuk 6y..☺️

Alhamdulillah, saya selamat bersalin 36w 5d, normal. Baby nak keluar awal. Air ketuban campur darah keluar

Saya Okay je Normal Rileks Jgn isau All okay Penting your mind needs to be in positive state That’s all

saya 36 week 4day.. terpakse induce , air ketuban sikit .. alhmdulillah okey, now my son Setahun 2bulan

biasa org kata lbh elok 38 weeks ke atas

Saya 36 w 7 days..ank sulung..normal..ok x de pe2

4y ago

😅😅