Preg 36w, kerap kebas paha sblh kiri..siapa mcm ni..btl2 x selesa..😟 huuhuhu...mlm pun kerap kebas.

2 Balas

sy xkebas peha tapi kdg2 cramp di betis. sis mgkin sbb bdn dah berat dan byk berjalan tu yg jadi kebas. boleh rujuk klinik ye sis kalau kerap berlaku

3w ago

tq respon. ya dah rujuk kk. mereka bagi stokin tu. dah pkai tp still kebas2 sikit mgkin sbb berat bdn dh naik🤭

saya kiri kanan kebas, ikut saya tidur mengiring belah mana. tiap malam tiap 2 jam kena bangun pusing mengiring belah lagi satu sebab kebas kaki 😅

3w ago

due 16hb ke..