Suggestion untuk stretch marks

Hi. Siapa ada suggestion brand untuk stretch marks? Saya dah terlambat nak pakai sebab asyik tangguh je. Tapi sekarang tak tahan dah asyik gatal, and nak beli lotion or oil. Cuma saya perasan, agak pricey juga untuk stretch marks ni. Jadi saya nak tanya kalau sesiapa ada nak suggest mana mana brand yang berkesan? :)

4 Balas

Saya guna brand Bio Oil memang terbaik 👍. Saya start guna dari awal mengandung smp skrg (8bln). Memang x ada strechmark, perut pun tak gatal.

kalo sy sapu minyak kelapa yg organik dulu pastu sapu krim vit E, dua2 mesra poket je

Pakai cocoa butter sis , brand palmer’s

Awak boleh try mama's choice