Stretch Marks

Hi. Untuk yang pernah experience stretch marks during pregnancy, brand apa yang bagus/berkesan untuk hilang kan stretch marks?

2 Balas

Cocoa butter oil tu okay. Tp tu kawan yg cakap lah. Sy takde stretch mark. Pastu baru td kbetulan ada tengok video, nak hilangkan stretch mark blh guna aloe vera.

sy bli di guardian . tp yg kcik punya rm9 . klo besar rm40

4y ago

nmpk kurg dh sikit . sy tlwat dh pkai skrg dh 36 mggu . tp jnis marks x byk . awk cbe lh . klo nk tny kwn2 awk jnis lain pn ok .