bersalin hospital pantai

siapa ada pngalaman bersalin di hospital pantai?? apa prosedur dan syarat dia ya?

3 Balas

last time I bersalin dkt pantai ampang tak ada procedure. (before covid) but then u kene pg checkup start 2nd trimester, senang nnt ada record dkt situ. for delivery I tak sure. package normal delivery rm3700++

hosp swasta memana pun syarat dia mesti low risk pregnancy. kalau mak/baby ada masalah, mereka akn tolak ke hosp gov.

Hi, Puan. Maaf tiada pengalaman. Seeloknya Puan call hospital tersebut. Lebih senang dan tepat details nya.