Petua

Siapa ada petua lebatkan rambut dan kening baby dlm prt.. Ada ke hehe

10 Balas

Rse mse dlm perut x yah lebat sgt pun x pe... Nnti nk cukur jgak kn... Dh cukur nnti bleh lebat kn balik... Sapu myk zaitun or myk baby tu pun bleh setiap kali lepas mandi baby...

X payah la petua2 tu.. kang nanti segala petua di cuba. Alih2 baby lahir x ada rambut. Kening macam tiang electric tumbuh. X pasal2 stress berpantang.

mak saya kata makan bawang masa preg nanti anak rambut lebat. tapi saya tak mkn pun anak rambut lebat, hehe keturunan juga. tak salah mencuba ❤️

sya dlu amalkn mkn kacang hijau...mak sya bt bbur kacang hjau..Alhamdulillah 3 anak sya semua d lahirkn dgn rmbt lebat..

Yang penting dulu, make sure baby sentiasa sihat dlm kandungan. Rambut bulu kening tu boleh tunggu lepas lahir.

Ada org kata klu nak kening anak cantik, mama hari2 kena lukis kening tu. Haha tapi tak taulah

Mengarut lh kn dlm perut cukur juga... Jgn la eksited sngt cik nonn oii

Mase tu ade dalam app nie cakap makan walnut untuk rambut lebat

Takdee. 😊 sy pun teringin anak rambut lebat. Keluar nipis sgt.

Hehe tq