Sel darah putih kurang dri bulan lepas

Siapa ada pengalaman semasa pregnant white blood cell paras2 je?sy pregnant 16w..bulan lepas red blood cell n white blood cell normal..bulan ni pun masih normal cuma makin rendah dri bulan lepas

2 Balas

Asalkn masih dlm range normal, xde ape yg perlu dirisaukan.. & normal jgak utk sel darah kte nie bacaaan nye x sme mcm sblum2 nya.. jgn pening2 pikir ye.. take care

selagi masih normal, okay je tu. doktor pun tak ada komen kan? badan kita bukan robot, memang akan ada naik turun dia.