Air ketuban abnormal

Hi salam. Siapa kat sini pernah ada pengalaman masa scan sonographer suspect ada cell debris dekat air ketuban. Something like macam flakey cell terapung2 dekat air ketuban? Dia cakap ada probability kaitan dgn chromosome abnormalities tp sy tak jumpe pakar lagi 😭. Ada siapa yg ada pengalaman macam sy tak?

Air ketuban abnormal
6 Balas

Tak sure pulak. Memang kena pergi check darah dgn pakar untuk kesan kalau ada abnormalities. Moga dipermudahkan semuanya 🌸

semoga baby sis sihat sempurna, cerdas, cergas,aktif. ibunya sihat. semoga dipermudahkan segala urusan.

2y ago

Tq sis. Semoge kte semua dikurniakan baby yg sihat sempurna

Sis buat NT scan masa kandungan before 13 weeks ke ?

blh jd pe sis klau ade camtu..maaf xtau

2y ago

Katenye berkemungkinan dr problem dr genetik baby tu sendiri wallaualam sy pon x pergi cek lg. Harap2 sume baik2 je

Pergi terus pakar

xtahu la pulak