Scan baby besar

Siapa ada pengalaman scan baby 39w6d besar.. Due 8/3.. Tak da tanda nak bsalin lg 🥲 doktor suruh serah diri rujuk pakar 8/3 esok.. Klau berat baby dlm perut 3.6 tpaksa czer.. Saya anak first bsalin normal berat baby 3.8.. Skrg anak kedua.. Risau 😌

1 Balas

Scan dekat kk ke sis. Saya due sama 8/3 tp last scan baby masa 36 week

2y ago

Semoga urusan awak dan urusan saya dipermudahkan. Dapat bersalin secara normal. Aminnn