Request Induced

Siapa ada pengalaman request induced kat hospital kerajaan? Boleh ke kita sendiri yg request untuk induced? 🤔 Kekangan masa, sy start cuti bersalin awal bulan 11 hingga hujung bulan 12.. Edd plak 16/11.. Kalau boleh nak request induced hujung bulan 10 (full term 37week++) ke hospital swasta je boleh buat?

2 Balas

rasanya awk kena sentiasa aktif kot. sbb sy pn bersalin mase 37wks. kali ni pnye pregnancy memang x dduk diam😅. entah la. try la