Request Induced

Siapa ada pengalaman request induced kat hospital kerajaan? Boleh ke kita sendiri yg request untuk induced? 🤔 Kekangan masa, sy start cuti bersalin awal bulan 11 hingga hujung bulan 12.. Edd plak 16/11.. Kalau boleh nak request induced hujung bulan 10 (full term 37week++) ke hospital swasta je boleh buat?

2 Balas

Hospital swasta je kut yg boleh buat.. tp kerajaan mmg xbg.. lg2 awk xde sbrng masalah yg memerlukan bayi awk dikeluarkan awl contoh bp tinggi ke.. ada sawan ke.. bby dah lemas ke, jalan dah terbuka ke.. kalau nak cpt buka jalan kerapkan bersama dgn suami hujung2 ni jgn sopan2 ganas2 sikit 😂

rasanya awk kena sentiasa aktif kot. sbb sy pn bersalin mase 37wks. kali ni pnye pregnancy memang x dduk diam😅. entah la. try la