Gula Tinggi Selepas Bersalin

Siapa ada pengalaman minum air gula selepas bersalin dan bacaan tinggi?

30 Balas

Minum air gula lepas bersalin ni just untuk orang yang kena gdm masa pregnant ke mcm mana?

4y ago

ye.. yg ada gdm shj yg kne mnum lpas bersalin

Eh? Jap lepas bersalin pun kena minum air gula ke? Ingat bfore bersalin je masa tengah preggy...

saya kena minum air gula lepas bersalin anak first.. tapi bacaan okay je tak tinggi pun

3y ago

mf sis tnya...xtggi tu brpa sllu baca..nek tkt lak sya

"Oh..ingtkan sebelum bersalin je kena minum air gula ni... lepas bersakin pun kena yea...huhuhu"

4y ago

Knp mcm beria sgt dgn tanda baca bagai. Bunyi mcm sarcastic sgt je 😌

Perlu ke minum air gula lepas bersalin? Ke untuk orang yang ada GDM je masa pregnant dulu?

Saya..tp lepas kali ke2 preggy air gula bacaan cantik je lps minum air buah2an kering

5y ago

Doc akan pesan utk kontrol mkn minum sis.kurangkan pwngambilan benda manis dan karbo tinggi

oo baru tau lepas bersalin pun kena minum air gula...ingat masa hamil je kena minum

Baru tahu lepas bersalin pun kena minum air gula.. ingat masa pregnant tu sekali je

Saya ada minum air gula lepas bersalin tapi nasib baik bacaan okay je tak sangkut

Kalau GDM masa pregnant mmg confirm minum air gula lagi sekali ke after bersalin?