Demam masa awal hamil

Siapa ada pengalaman demam semasa awal2 kehamilan.. Saya baru 5 minggu.. Sekarang saya tiap petang akan rasa panas..memang suhu pun 38 ke atas Saya risau dengan baby dalam kandungan sebab masih awal lagi nak mkn panadol.. Tak makan risau perkembangan janin terganggu..

1 Balas

takde istilah masih awal utk makan panadol, boleh je. saya awal tau mengandung pun demam panas seminggu, cecah 40⁰C. makan paracetamol yg doktor bagi. masa tu kandungan tk sampai 5 minggu pun lg. skrg dh nk masuk 35 minggu, baby pun membesar elok alhamdulillah. apa pun jumpa doktor dan makan apa yg doktor prescribe.