Bersalin HKL

Hi, mum2 ada yang plan bersalin hkl x? Or anyone yg ada pengalaman bersalin kt hkl recently? Boleh share pengalaman x? #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Balas

sy due bln 11 ni.. n bakal bsalin kt ctu.. 1 je nk inform.. hkl ni ramai org.. so nk dpt wad quite lama.. bgntung pd kkosongan.. ade org tggu smpi 2 hari kat pac bru bleh msuk wad.. so btabah la.. as of layanan nurse n doc sume ok2.. baik2 semuanye..

saya anak pertama (2019) dan anak kedua (2022) bersalin di hkl. layanan semua ok dan alhamdulillah rezeki dapat doc yang check semua perempuan