Children & Womens Hospital KL

Hi semua, ada sesiapa ada pengalaman bersalin kat HKL baru x? Boleh share? Suami bole teman dlm labour room x? Procedure yg lain semua ok ke x?

1 Balas

Saya dah bersalin bulan 10 tahun lepas.so far,mmg ok.wad yg selesa.layanan tiptop.cuma nak Masok wad je kena tunggu lama ckit.sbb Hkl baru,ramai yg nak bersalin sana.mmg crowded.

4y ago

Hai. Kalau masuk wad sebelum n selepas bersalin dia bg katil tmpat yg sama ke? Sebab musim2 covid ni mcm susah je hsbnd nk tlg pape yg patot kt hospital 😓