BERSALIN DI HOSPITAL MELAKA?

Siapa ada pengalaman bersalin di hospital melaka? Atau bakal bersalin di hospital Melaka bulan 5 ni? Mehh lah share pengalaman dengan saya hehe. Anak 1st takde pengalaman lagi.

1 Balas

kalau awak nak husband teman, husband awak kena attend course. kena register awal 2@3bulan sebelom due awak. if tak husband xboleh masok dlm labour room

12mo ago

Untuk kursus peneman tu ambil dah hehe terima kasih. Ada pengalaman lain tak? Dari servis, layanan semua tu?