Hospital besar melaka

Siapa ada pengalaman bersalin hospital melaka.. mcm mana proses dia.. lepas bersalin tu , mmg baby dgn kite sepanjang hari ? And kalau dah bukak jalan sikit .. mmg ada yg kene tggu labour room kosong baru masuk ke ?

1 Balas

klw jln dh bkk trus msuk lbor cam sy 4 cm bru tolak masuk sne...n baby klw xde pape masalah ade nurse akn hntar kt kite ble dh masuk wad biase blik..

11mo ago

2 cm tu tungu wad biase je...tp klw ade contraction blh je pngil dokter nnty dokter cek bukaan...mase sy pkp suami xblh masuk...tp xtau lah skunk mcm mne..