Baby tak hadam susu

Siapa ada pengalaman baby lahir tp kne tahan wad sebb tak hadam susu.. Walaupn x pernah bg susu ibu sejak lahir... Lame tak baby kne tahan wad

1 Balas

depend pd kondisi baby mcmne .. mcm ank sy dlu dia lahir prem..kmdian rejek fm yg misi bg..smpai terpkse kena restart on oksigen balik... bila sy request pd misi n doc tuk bg susu bdn alhamdulillah dia lebih ok cpt dischrge 17hri shj dlm nicu..dan ..tiada alami muntah2 dan cirit yg teruk selepas bg susu bdn...sbb susu bdn adalah susu yg lebih mudah utk di hadam oleh bby..brbnding susu formula..mg ank puan cpt dischrge..aamiin