Gbs Positive

Salam nak tanya pada ibu yg ada pengalaman.. Ibu2 yg ada gbs kne on antibiotic setiap 4 jam kn.. Nanti baby yg lahir tu kne tahan dkt nicu ke? Berapa lme ye? Ibu pn kne stay wad jgk ke? Klau kne tahan nicu nk kne pam susu ke? Sy xde pengalaman pam susu..

2 Balas

sye anak no 3 positif gbs.. rase ritu mcm skali je cucuk antibiotik.. lepas besalin doc nak pantau baby.. kalo ok.. xde pape..boleh balik.. doa bnyk2.. insyaAllah... Allah permudahkan... jgn risau yee sis...

5y ago

jgn pk2 sis.. insyaAllah xde pape.. kite same2 doa yee.. sye besalin 36mngu 3 ari.. prem laa kalo ikut.. tp berat baby ok.. patu doc nak pantau pape yg perlu.. kalo ok.. boleh balik.. doa bnyk2 yee..

Apa tanda tanda kene gbs ni ye sis?

5y ago

Ouhh yeke. Thanks info.