Siapa ada pengalaman balik kg sehari selepas bersalin . Boleh share tips ? Perjalanan 5 jam 🥺

Siapa ada pengalaman atau tips. Bolehhh share sekali ? Dari selangor ke johor. Nak bersalin di johor tapi buku saya stiker kuning . Kalau tahu boleh tak bersalin sana terusss pun ok 🥺#bantujawab

16 Balas

Saya ada pengalaman blk kg 4 hari selepas bersalin. Perjalanan 2 jam. Tpi sakit jugak tu sbb bergegar kan kereta sy sampai demam tahan sakit tu.. Tempat jahit jd mcm org tua2 ckp bentan. Nak ubah posisi x boleh huhu mmg serik