Tak vaksin anak langsung

Hi siapa ada pengalaman anak tak vaksin start 2 bulan ke atas? Husband saya antivaks so saya pun kurang pencerahan pro vaks vs antivaks ni. Mommies boleh share tak kalau ada pendapat? Mohon jgn marah2 ye

1 Balas

atuk nenek adik beradik antivaksin juga? minta pendapat mereka dulu.

2d ago

Belah husband semua antivaks wak. Kita pro vaks. Walaupun taktau nak debate mcm mana bila berhadapan dgn antivaks, family kita amik je vaksin yg available