Prolongue jaundice

Siapa ada pengalaman anak kena prolongue juandice sampai nak dekat 2 bulan and mata dia still kekuningan? Boleh share?

3 Balas

kalau sis bf mom cuba sis jaga mkn elak mkn kunyit lada hitm and bwg putih and bnda yg boleh pns bdn klau boleh elak sbb bby kuning sush trun klau xjga mkn...ssblm ni saya buka tingkp tiap pagi smpai ke ptg bagi chya bilik 24 jm untuk ank saya and saya bgi mndi air herba cina stiap hri..cri kedai cina atau frmsi ada jual herba cina smggu ank sya kulit dh putih mta pn putih mcm biasa blik

Anak saya prolonged jaundice 2 bulan. Tepat umur anak 2 bulan, kulit, mulut, mata kembali warna asal. Dah ambil sample darah/air kencing?

2mo ago

baru ambil sample darah dgn urine tadi. urine ok, sekarang tnggu rsult darah 2 mnggu lagi..risau saya mata dia kuning lagi. lega bila dapat tahu ada yang pengalaman mcm tu jugak. harap anak² kita semua dijauhi dari penyakit merbahaya 😊

ada buat lab test kan? dktr kata apa

2mo ago

yg kk punya test tu ada check hati, buah pinggang dgn thyroid x?